Veiligheidsglas

Derissen Glashandel is dé specialist voor de levering en/of plaatsing van Veiligheidsglas in Heerlen en omgeving.

Veiligheidsglas van Derissen Glashandel is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Daarnaast kunt u d.m.v. gewenste aanpassingen altijd de beschikking krijgen over Veiligheidsglas dat naar wens is vervaardigd.

Wilt u Veiligheidsglas laten plaatsen in uw woning of bedrijf in Heerlen, of wilt u de oude ruiten van uw huis laten vervangen,laat dit dan uitvoeren door de specialisten van Glashandel Derissen. Wij leveren en monteren alle soorten Veiligheidsglas en hoog rendement glas tegen betaalbare tarieven. Niet alleen kiest u zo voor glas van uitstekende kwaliteit met goede garantie, en secure en nette montage, ook kiest u met dit glas voor een van de meest rendabele oplossingen om uw woning of bedrijfspand energiezuinig te maken.

Betrouwbaar

Sinds 1952 uw betrouwbare partner in glas

Grootste

Grootste assortiment glas in Zuid-Limburg

Vakkundig

Vakbekwaam personeel met jarenlange ervaring

Kwaliteit

Degelijke afwerking en zeer hoge kwaliteit van materialen

Snelste levertijden

Indien uit voorraad leverbaar binnen 1 dag gereed

Uw hele huis of bedrijf voorzien van Veiligheidsglas

Een huis laten voorzien van nieuw Veiligheidsglas is vaak een klus waar flink tegenop wordt gezien.

Via de glaszetters van de gespecialiseerde glashandel Derissen kunt u na het ontvangen van een vrijblijvende offerte snel genieten van nieuwe ruiten, want wij kunnen doorgaans binnen een zeer korte tijd uw oude ruiten weghalen, uw kozijnen eventueel aanpassen en nieuwe Veiligheidsglas plaatsen.

U heeft er op deze wijze geen omkijken naar, het geeft minimale overlast in en
rond om het huis waardoor u snel kan profiteren van het comfort van Veiligheidsglas.

Waarom zou u kiezen voor veiligheidsglas?

Kogelbestendig glas, ook bekend als kogelwerend glas, veiligheidsglas, gelaagd glas of kogelvrij glas, bestaat uit meerdere lagen glas gescheiden door een transparante kunststof laag uit polyvinylbutyral (PVB). Naast kogelbestendig is dit soort glas vaak ook geluiddempend en houdt het de meeste vormen van UV-straling tegen.

Dit glas wordt dan ook gebruikt voor allerlei toepassingen in de nieuwbouw en bij renovatiewerk. Wij bieden veiligheidsglas voor zowel particulieren als bedrijven aan.

De voordelen van veiligheidsglas laten zich zien in een veiligheid, betrouwbaarheid, inbraak werende werking, minder kans op condens, geluidsisolatie, minder stookkosten en geen last meer van tocht.

Direct contact met Derissen Glashandel?

Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden van veiligheidsglas? Of wilt u vrijblijvend een offerte op maat?

Neem dan meteen contact op met Derissen Glashandel via 045-546 20 20. Onze glashandel bereikt u tevens via het contactformulier voor het aanvragen van een gratis en geheel vrijblijvende offerte op maat.