Spiegelglas Heerlen

Spiegelglas is een glassoort dat veel voorkomt in Nederland. In (bijna) elk huis in Nederland hangt wel een spiegel en ook in ons straatbeeld is spiegelglas prominent aanwezig.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe badkamerspiegel of juist een spiegel voor in de woonkamer, de hal of zelfs de tuin: wij voorzien u graag hiervan. Ook het leveren van een complete spiegelwand voor bijvoorbeeld een bedrijf, fitness- of dansstudio is geen enkel probleem.

Derissen Glashandel levert spiegelglas aan particulieren en bedrijven. Net als bij de verschillende soorten enkel- en dubbel glas, kun je bij ons ook een spiegel op maat bestellen. Wij leveren spiegels van verschillende diktes en kleurafwerkingen; blank / brons / grijs / groen / blauw / rose / champagne / confrontatie en Mastercarré.

Betrouwbaar

Sinds 1952 uw betrouwbare partner in glas

Grootste

Grootste assortiment glas in Zuid-Limburg

Vakkundig

Vakbekwaam personeel met jarenlange ervaring

Kwaliteit

Degelijke afwerking en zeer hoge kwaliteit van materialen

Snelste levertijden

Indien uit voorraad leverbaar binnen 1 dag gereed

Voordelen van spiegelglas

Bij spiegelglas wordt geen gebruik meer gemaakt van lood of koper, hierdoor is de duurzaamheid van het glas enorm toegenomen. Ook heeft spiegelglas een mooi ruimtelijk effect. Bij een goede plaatsing kan de illusie van diepte worden gewekt, zorgt het voor meer licht in de ruimte en kan het lijken dat de ruimte groter is dan hij daadwerkelijk is.

Neem direct contact met onze glashandel in de regio Heerlen?

Wilt u eens vrijblijvend inspiratie op doen in onze showroom te Kerkrade? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan meteen contact op met Derissen Glashandel via 045-546 20 20. Onze glashandel bereikt u tevens via het contactformulier voor het aanvragen van een gratis en geheel vrijblijvende offerte op maat.