Glas in Lood Heerlen

De oudste vorm van bouwglas; Glas in Lood bestaat al honderden jaren. Het heeft een bijzonder karakter, wordt nog vaak toegepast in woningen van de jaren ’30 en is kenmerkend door zijn karakteristieke elementen.

Glas in lood kan tevens tegenwoordig ingebouwd worden in isolatieglas (dubbelglas). Hiermee heeft het naast zijn karakteristieke eigenschappen ook direct de goede isolerende werking zoals je van glas mag verwachten. Ook wordt het glas in lood nooit meer vuil. Verder wordt glas en lood ook toegepast in kozijnen en deuren.

Glashandel Derissen levert glas in lood in nagenoeg alle typen: recht, diagonaal of als vrije vorm. Een oud ambacht welke met zeer veel liefde en toewijding al wordt uitgevoerd vanaf de dertiger jaren.

Betrouwbaar

Sinds 1952 uw betrouwbare partner in glas

Grootste

Grootste assortiment glas in Zuid-Limburg

Vakkundig

Vakbekwaam personeel met jarenlange ervaring

Kwaliteit

Degelijke afwerking en zeer hoge kwaliteit van materialen

Snelste levertijden

Indien uit voorraad leverbaar binnen 1 dag gereed

Restaureren Glas in Lood

Heeft u barsten in uw bestaande glas in lood? En is het lood nog in goede staat? Dan is het vaak mogelijk om dit ter plaatse te repareren.

Wij zullen het gebroken glas uit het glas in lood paneel halen en hiervoor in de plaats een stuk glas terugplaatsen van dezelfde glassoort en glaskleur. Aangezien wij dé glas en lood specialist zijn hebben wij veel soorten glas en lood in ons assortiment. Door onze grote voorraad kunnen wij vrijwel altijd de juiste glassoorten en glaskleuren terugplaatsen.

Levertijd

De levertijd van onze glas in lood producten bedraagt ongeveer 4 tot 6 weken

Direct contact met onze Glashandel in de regio Heerlen?

Wilt u eens vrijblijvend inspiratie op doen in onze showroom te Kerkrade? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan meteen contact op met Derissen Glashandel via 045-546 20 20. Onze glashandel bereikt u tevens via het contactformulier voor het aanvragen van een gratis en geheel vrijblijvende offerte op maat.