Dubbel Glas Heerlen

Derissen Glashandel is dé specialist voor de levering en/of plaatsing van isolatieglas of dubbel glas in Heerlen en omgeving.

Isolatieglas (dubbel glas) van Derissen Glashandel is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Daarnaast kunt u d.m.v. gewenste aanpassingen altijd de beschikking krijgen over isolatieglas (dubbel glas) dat naar wens is vervaardigd.

Wilt u dubbel glas laten plaatsen in uw woning of bedrijf in Heerlen, of wilt u de oude ruiten van uw huis laten vervangen door het nieuwste type HR-glas, laat dit dan uitvoeren door de specialisten van Glashandel Derissen. Wij leveren en monteren alle soorten dubbel glas en hoog rendement glas tegen betaalbare tarieven. Niet alleen kiest u zo voor glas van uitstekende kwaliteit met goede garantie, en secure en nette montage, ook kiest u met dit glas voor een van de meest rendabele oplossingen om uw woning of bedrijfspand energiezuinig te maken.

Betrouwbaar

Sinds 1952 uw betrouwbare partner in glas

Grootste

Grootste assortiment glas in Zuid-Limburg

Vakkundig

Vakbekwaam personeel met jarenlange ervaring

Kwaliteit

Degelijke afwerking en zeer hoge kwaliteit van materialen

Snelste levertijden

Indien uit voorraad leverbaar binnen 1 dag gereed

Uw hele huis of bedrijf voorzien van dubbel glas

Een huis laten voorzien van nieuw dubbel glas is vaak een klus waar flink tegenop wordt gezien, zeker als het gaat om oud enkelglas dat vervangen moet worden.

Via de glaszetters van de gespecialiseerde glashandel Derissen kunt u na het ontvangen van een vrijblijvende offerte snel genieten van nieuwe ruiten, want wij kunnen doorgaans binnen een zeer korte tijd uw oude ruiten weghalen, uw kozijnen eventueel aanpassen en nieuwe dubbele beglazing plaatsen.

U heeft er op deze wijze geen omkijken naar, het geeft minimale overlast in en
rond om het huis waardoor u snel kan profiteren van het comfort van dubbel glas.

Waarom zou u kiezen voor Dubbel Glas Heerlen?

Dubbel glas bestaat uit 2 glasbladen gescheiden door een aluminium afstand houder met silica cel vulling. Deze combinatie zorgt voor aanzienlijk minder verlies van warmte.

Dit glas wordt dan ook gebruikt voor allerlei toepassingen in de nieuwbouw en bij renovatiewerk. Wij bieden dubbel glas voor zowel particulieren als bedrijven aan.

De voordelen van dubbel glas laten zich zien in een inbraak werende werking, minder kans op condens, geluidsisolatie, minder stookkosten en geen last meer van tocht.

Soorten dubbelglas

Er zijn verschillende soorten dubbel glas die wij kunnen leveren in regio Heerlen. U kunt o.a. kiezen voor:

  • Standaard dubbel glas
  • HR dubbel glas
  • Zonwerend dubbel glas
  • Geluidswerend dubbel glas

Combinatie mogelijkheden

Daarnaast kunnen er combinaties worden gemaakt met:

  • Figuurglas
  • Glas in lood
  • Brandwerend glas
  • Ingebouwde jaloezieën en plissé
  • Gelaagd glas
  • Gehard glas

Direct contact met Derissen Glashandel?

Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden van dubbel glas? Of wilt u vrijblijvend een offerte op maat?

Neem dan meteen contact op met Derissen Glashandel via 045-546 20 20. Onze glashandel bereikt u tevens via het contactformulier voor het aanvragen van een gratis en geheel vrijblijvende offerte op maat.